Mørbrad i gorgonzolasauce

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers. 2 svinemørbrad
8-10 skiver bacon
2 porrer i skiver
Evt. 1 rød peberfrugt i tern
200 g champignon i skiver
150 g gorgonzola
4 dl fløde
1 lille bdt. finthakket persille
Sennep, salt, peber

Svits porrer, peber og champignon, uden at det tager farve, og kom det i et ovnfast fad. Skær mørbrad i bøffer, brun dem på begge sider, og krydr med salt og peber. Smør bøfferne med sennep, og sno 1⁄2 skive bacon om hver. Læg bøfferne oven på grøntsagerne. Smelt gorgonzolaen i fløden, og hæld det over bøfferne. Sæt fadet i en 200° varm ovn i ca. 30 min. Drys med persille, og server ris, pasta, salat eller flutes til.

Anja Iversen,Tønder
4. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.