Jordskokkesuppe

Af: redaktionen, 4. marts 2006
Illustration: Suzanne Moffat
4 pers. 750 g jordskokker
200 g skrællede kartofler
1 liter hønsebouillon
1⁄4 liter madlavningsfløde
Ristede hasselnødder
eller valnødder
Cremefraiche
Persille
Salt, peber

Jordskokkerne skrubbes, rengøres grundigt, og de mørke pletter fjernes. Skræl kartoflerne, og skær både dem og jordskokkerne i mindre stykker. Jordskokker og kartofler koges i bouillon i ca. 30 min. og blendes. Suppen kommes tilbage i gryden sammen med madlavningsfløden og koges i endnu 5 min. Smag suppen til med salt og peber, og drys godt med hakket persille. Server suppen med en skefuld cremefraiche samt et lille drys nødder på toppen.

Lone Halgaard, Sabro
4. marts 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.