Præcise huller

Af Jan Pasternak, idényt nr. 2, 2006 Når jeg skal bore huller i fx plader og brædder, synes jeg, det er svært at få præcise, lodrette huller. Er der en god måde at gøre det på?

Svar:
Det er næsten umuligt at bore helt vinkelret i fri hånd uanset håndelag. Den eneste løsning er, at du investerer i eller låner dig frem til en solid borestander som tilbehør til boremaskinen. Med den kan du ikke alene bore fuldstændig præcist i emnet, du kan også indstille boredybden på forhånd, hvis du ikke skal bore helt igennem. Borestanderen gør også, at du kan bruge boremaskinen stationært med andre værktøjer som fx slibesten eller polerebørster.
2. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.