Asbest i eternit?

Af Jan Pasternak, idényt nr. 2, 2006 Jeg er ved at planlægge selv at udskifte det gamle eternittag på vores hus, men er der noget med, at det kan indeholde farlig asbest? Hvordan finder jeg ud af, om det er tilfældet, og hvordan skal jeg forholde mig?

Svar:
Knæk et lille stykke af en tagplade, og send det til undersøgelse på et laboratorium – det koster ikke så meget. Hvis prøven viser sig at indeholde asbest, skal professionelle udføre arbejdet, da det kræver omfattende sikkerhedsforanstaltninger. Kontakt et tagfirma eller en byggesagkyndig, hvis du er i tvivl om noget.
2. marts 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.