Billig tapetfjerner

Af: redaktionen, 27. februar 2006

Når man skal fjerne det gamle tapet for at sætte nyt op, lejer mange en tapetdamper til formålet. Jeg har imidlertid fundet ud af, at det er mindst lige så let og hurtigt at bruge en vandforstøver til lige at lægge et tyndt lag vand på det gamle tapet.
Efter få minutter er tapetet klar til lige at trække af. Det sparer mange penge, både til strøm og leje af damprenser. Samtidig undgår man den tætte og fugtige luft i det rum, hvor man fjerner tapet.
Torben Damgaard, Løgumkloster
27. februar 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.