Svineryg

Af: redaktionen, 5. februar 2006
Tegning: Jan Pasternak

Jeg skal til at installere et par store ovenlysvinduer i taget, og en tømrer siger, at jeg bør lave en såkaldt svineryg på taget, men hvad er egentlig det, og hvad gør det godt for?

Svar:
En svineryg ligger over ovenlysvinduet, der stikker op gennem taget. Svineryggen sørger for at lede vandet uden om vinduet. Den kan opbygges på flere måder afhængigt af tagkonstruktion og materiale, og den kan inddækkes med zinkplade eller andet. Det er meget vigtigt, at arbejdet udføres korrekt for at sikre et tæt tag, så du bør lade en professionel udføre arbejdet.
5. februar 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.