Solceller - kan det betale sig?

Af: redaktionen, 5. februar 2006
Tegning: Jan PasternakSolceller – kan det betale sig?

Vi har overvejet at montere solceller på taget til at producere strøm, men kan det betale sig?

Svar:
Nej. Hvis I bor et sted, hvor I er tilsluttet det almindelige el-net, kan det stadig ikke betale sig at producere sin egen strøm. Solceller er simpelthen alt for dyre i anskaffelse – desværre, men det ser dog ud til at ændre sig inden for overskuelig fremtid. Men I kunne i stedet overveje at anvende solvarme til opvarmning af brugsvand, så kan investeringen betale sig, for pengene vil komme hjem igen.
5. februar 2006 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.