Rent toiletI vvs-reklamerne tilbydes kunderne nu nye toiletter med en særlig tæt, glat og smudsafvisende emaljeoverflade.
Man kan dog selv gøre sin toiletkumme smudsafvisende på følgende måde: På med gummihandskerne, inden toilettet rengøres helt for snavs og kalkrande. Man skyller ud og skubber vandet ud af kummen ved hjælp af toiletbørsten.
Kummen aftørres helt for fugt, og man smører et godt lag autovoks på emaljen. Når voksen er tør, polerer man grundigt efter, akkurat som når man polerer sin bil. Nu er kummen helt blank og smudsafvisende. Virkningen holder utroligt længe, prøv det selv.

Marie S. Andersen, Fjerritslev
5. februar 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.