Fjern gammel maling


Tegning: Jan Pasternak
Vores indvendige døre og karme skal males, men der sidder så mange lag gammel maling på, at vi næsten har opgivet at slibe træværket.
Er der en anden måde at fjerne den gamle maling på?


Svar:
En varmluftpistol er meget effektiv til at fjerne tykke lag maling. Især når der er tale om oliemaling. Brug pistolen til at blødgøre malingen (ikke smelte den!), og skrab den derefter af med en stiv spartel eller en malingskraber. Tag et lille stykke ad gangen. Arbejdet udføres bedst i fri luft eller som minimum med god ventilation og brug af åndedrætsværn, da malingen kan frigøre generende og giftige dampe.
6. november 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.