Økologisk varmepude
Her er et tip til en økologisk varmepude, som er god under dynen på de kolde vinteraftener, eller hvis man har ømme muskler. Den er også god til at holde kartoflerne varme med. Du skal bruge et stykke stof på 34 x 41 cm og 1,4 kilo hørfrø. Fold stoffet på midten, så det vender vrangen ud, sy en kort og en lang side, således at der stadig er en kort side, der ikke er syet. Vend stoffet, og fyld frøene i, sy derefter til på den korte side, og varmepuden er næsten klar. Du skal bare lægge den i mikroovnen i 2-3 minutter. Så holder du varmen hele natten!

Louise Matthiesen, Aabenraa
2. oktober 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.