Neglemiddel mod gnaveri

Tegning: Erik Schrader


Jeg kom ud for et uheld med min hund, og det resulterede i, at den skulle have forbinding og skærm på. Men det gik ikke godt – for det første blev den dybt fornærmet, siden ville den ikke røre sig ud af stedet. Hvis man vendte ryggen til den i fem minutter, så havde den krænget sig ud af skærmen. Hvad gør man så? Hunden måtte jo ikke bide i forbindingen. Så fandt jeg på at smøre et middel mod neglebideri på forbindingen. Det smager forfærdeligt, så derfor fik forbindingen lov til at sidde urørt på sin plads, til såret var helet.

Allan Nielsen, Næstved
2. oktober 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.