Isolering af koldtvandsrør?

Tegning: Jan Pasternak

Jeg har altid troet, at det udelukkende var varmtvandsrør, man isolerede. Nu har jeg hørt, at man også skal isolere koldtvandsrørene.
Hvorfor, og hvordan gøres det nemmest?


Svar:
Isolering af koldtvandsrør er ikke et krav. Det kan dog være nødvendigt på steder som skunkrum og krybekældre for at undgå frostsprængninger i koldt vejr og på varmere steder for at undgå kondensvand uden på rørene.
I sidstnævnte tilfælde er det vigtigt, at der er en dampspærre yderst. Til isolering bruges enten rørskåle af mineraluld med et lag alufolie yderst eller de lidt dyrere skåle af skumplast, hvor materialet i sig selv er helt fugttæt.
1. oktober 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.