Beboelse af kælder


Beboelse af kælder

Vi har nogle gode, store rum i kælderen, som vi meget gerne vil udnytte til beboelse. Men hvordan kan vi få dem godkendt til beboelse?

Svar:
Ifølge Bygningsreglementet er det vigtigste krav til beboelsesrum – udover kravet om en loftshøjde på mindst 2,3 m – at gulvet skal ligge over jordniveau.

Hvis ikke dette ktrav er opfyldt, vil du ikke kunne få godkendt kælderen til decideret beboelse, altså stuer, soverum, kontor, køkken osv. Hvis dit hus er bygget på en skrånende grund, kan de og kun de rum, hvis gulv ligger over jordniveau ved mindst én mur med vinduer i, bruges til beboelse (se også tegning).
3. september 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.