Aflangt gulvafløb


Aflangt gulvafløb

Vi skal have lavet nyt badeværelse og vil gerne bruge nogle store fliser på 30 x 30 cm på gulvet.
Men vi tænker på, om det kan lade sig gøre, når gulvet i brusekabinen skal have fald hen mod et gulvafløb i hjørnet?
Vores vvs-firma siger, at det er et problem at lave det rigtige fald i gulvet.

Svar:
Der findes et nyt system med aflange gulvafløb, som placeres langs en af væggene i brusenichen. Det gør det meget nemmere at støbe gulvet og lægge store fliser på, da gulvet således danner en plan flade og kun skal hælde én vej.
3. september 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.