Smidig tagrende-renser

Af idényt's læsere - tegning af Erik SchraderDet mindst en gang årligt tilbagevendende behov for at rense tagrender lettes i høj grad ved brug af denne idé: Man køber et fire meter langt “elektrikerrør” af plastic med en diameter på 16 mm. Dette rør bindes med tynd snor eller ståltråd fast til de første fire meter af en vandslange med justerbar strålespids. Tilbinding fem steder med en meters mellemrum. Den bageste ende af elektrikerrøret – 10-15 cm – kan bøjes, så der dannes et håndtag.

Man har nu et let og styrbart redskab til at spule tagrender med, som i høj grad letter arbejdet.

Anton Rosenbom, Thisted
5. juni 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.