Problem med kontaktlimJeg har forsøgt at lime nogle lister fast på et gammelt skab med kontaktlim i stedet for hvid lim,
fordi jeg ikke kan sætte listerne i spænd, mens de tørrer. Kontaktlimen holder dog ikke.
Hvad gør jeg forkert?

Svar:
Med kontaktlim er det meget vigtigt, at fladerne er afrensede og helt frie for fedt.
Kontaktlimen påføres derefter på begge flader i et tyndt lag, som skal have lov at tørre. Det kan tage fra 5-60 min. Når emnerne derefter presses hårdt sammen, vil limen “hugge” med det samme. Så vær omhyggelig, du har kun én chance!
5. juni 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.