Idé til bordplade

Af: redaktionen, 5. juni 2005


Jeg vil gerne lave et par bordplader i nogle specielle mål, men er i tvivl om, hvilket materiale jeg skalbruge. Bordpladerne skal være slidstærke, pæne og nemme at holde, men helst ikke i træ.
Hvilke materialer kan jeg ellers bruge?

Svar:
Linoleum fås i særlige udgaver til borde og i flere forskellige farver. Det giver en meget stærk og behagelig overflade, uanset hvad bordene skal bruges til. Med en egnet lim limes linoleummet på 30 mm MDF-plade, hvorefter kanten skæres til. Du kan derefter kantlime pladen med trælister eller lime linoleum på kanterne også. Prøv at kontakte et gulvfirma eller anden linoleumsforhandler, og hør, om du kan få lov at købe et passende stykke.
5. juni 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.