Fuge omkring vindue

Af: redaktionen, 5. juni 2005


De gamle fuger af puds omkring vinduerne smuldrer og skal udskiftes, men er det ikke bedre og nemmere at lave de nye som elastiske fuger?

Svar:
Med en tæt, elastisk fuge, udvendigt kan du risikere, at fugt mellem karm og mur bliver spærret inde og får trærammerne til at rådne. En tæt fuge skal sidde indvendigt, mens den ydre fuge skal være diffusionsåben, altså kunne ånde, så fugten kan slippe ud. En mørtelfuge er diffusionsåben, og det samme er fugebånd, som dog er en dyrere løsning.
5. juni 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.