Vinduesbeslag i kit

Af: redaktionen, 8. maj 2005Når de gamle vinduer skal males, tager jeg beslagene af og giver dem en omgang. Derefter monterer jeg dem igen på det afrensede og oliebehandlede vindue.

Hvordan kan jeg sikre mig, at der ikke på et senere tidspunkt kan trænge vand ind mellem træ og beslag?

Svar:
Når træet har fået olie og evt. er grundmalet, lægger du kit i kanterne, hvor beslaget skal sidde. Pres beslaget fast, og skru skruerne stramt i, inden du skraber det overskydende kit væk. Når du senere færdigmaler beslag og vindue, vil du få en helt vandtæt samling.

8. maj 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.