Støj fra overetagen

Af: redaktionen, 8. maj 2005Jeg bor i en villalejlighed i stueetagen. Fra beboerne i lejligheden over min kan jeg høre både trin og samtaler.
Er det en idé at indblæse hulmursisolering i etageadskillelsen?


Svar:
Løsningen er snarere et nedhængt loft. Loftet kan opbygges som glat loft med to lag gipsplader fastgjort i stålskinner og med mineraluld i hulrummet.
Det bedste resultat opnås, hvis skinnerne kan spænde fra væg til væg og ikke har kontakt med det eksisterende loft. Samlingerne mellem gipspladerne må heller ikke ligge over hinanden, og der skal fuges i mellemrummet mellem plader og væg.
8. maj 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.