Mos på taget

Af: redaktionen, 8. maj 2005På mit tegltag vokser der ligesom “puder” af mos frem i revnerne.
Nogle er næsten så store som halve mandariner.
Hvordan fjerner jeg lettest mosset?

Svar:
En undersøgelse fra
Teknologisk Institut har vist, at mos og andre vækster på taget i sig selv ikke er skadeligt, som man tidligere har ment.

Det kan dog stadig være en god idé at fjerne mosset dels af kosmetiske årsager, dels så det ikke samler vand, der så siden kan trænge ind under taget. Brug håndkraft og børste og vand, evt. tilsat lidt rengøringsmiddel, dog ikke et ammoniakholdigt, som kan virke som gødning på mosset. Højtryksrenser og andre hårdhændede metoder kan skade teglenes overflade.
8. maj 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.