Flagline blafrer

Tegning: Erik SchraderTegning: Erik SchraderDet er heldigvis blevet almindeligt, at folk, som har en have eller sommerhusgrund, også meget gerne anskaffer sig en flagstang.
Men mange, som har flag, lader flaglinen hænge lige ned, både når flaget er hejst, og når stangen er tom. Ved den mindste vind klaprer flaglinen uafbrudt. Jeg har siddet og nydt vejret ved et sommerhus, hvor der var 4 liner, som alle klaprede. Derfor vil jeg give det råd til alle ejere af en flagstang:
Sno linen et par gange rundt om stangen, både når flaget er hejst, og når stangen er tom. Det er et meget gammelt råd, som jeg har lært af min bedstefar.

Ib Boje, Aalborg

10. april 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.