Maling af ædeltræ

Illustraion: Jan Pastrnak

Hoveddøren er af mahogni eller teak, der er oliebehandlet. Den er ikke så pæn længere, og vi vil gerne male den hvid.

Kan det lade sig gøre, og hvordan gør vi?

Svar:
Start med at skrubbe døren med trærens, og vask efter med rent vand. Når døren er tør, slibes den med korn 120 eller 180, indtil overfladen er mat, og træet er fri for olie, hvorefter der grundmales en gang.
Herefter spartles huller og revner med akrylmasse eller -kit. Når massen er tør, mellemslibes, og der grundes igen. Så er døren klar til at blive slutmalet to gange med en maling, der er egnet til udendørs brug.
9. april 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.