Borebiller

Af: redaktionen, 9. april 2005
Illustraion: Jan Pasternak

Noget af træværket på loftet har små huller, kan det skyldes borebiller, og hvad skal jeg gøre?

Svar:
Borebiller trives i fugtigt træ, og det er dens larver, der æder træet og efterlader 1-2 mm store huller. Borebilleangreb kan godt være alvorligt. Vil du være sikker, skal du henvende dig til Statens Skadedyrslaboratorium eller et privat bekæmpelsesfirma, der vil kunne lave en præcis diagnose og sikre en effektiv bekæmpelse. Opvarmning og god ventilation kan forebygge problemet.
9. april 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.