Bord uden ben

Af: redaktionen, 14. marts 2005
Tekst og tegning af Jan PasternakTegning: Jan PasternakJeg skal sætte et bord op langs en væg. Kan hyldeknægte bruges?

Svar:
Bordbæringer er hyldeknægte i overstørrelse, som måler op til 30 x 55 cm. De sættes med 80-100 cm’s mellemrum og kan snildt bære en 80 cm dyb bordplade. Spørgsmålet er væggen. En muret væg eller en solidefter med rigeligt vand. Derefter vaskes med brun sæbe, som neutraliserer syrerester og trækkerfarven frem i betonen igen. skillevæg kan sagtens bære ophængningen af et bord, mens en tynd gipsvæg kan have svært ved at klare belastningen.
14. marts 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.