Undersænk skrurne

Af: redaktionen, 6. februar 2005
Illustration: Jan PasternakUndersænk skruerne
Hvordan kan jeg undersænke skruer rigtigt og pænt?
Med små skruer er det muligt at skrue dem så hårdt i, at hovedet forsvinder ned i træet, men det lykkes ikke med større skruer, hvor træet nogle gange flækker. Svar:
Efter at have boret for med et almindeligt, tyndt bor borer du et konisk hul, som passer til skruens hoved. Når du så skruer skruen i, vil hovedet ligge under niveau – undersænket i træet eller pladen. Du kan bruge et almindeligt bor med samme diameter som skruehovedet, men resultatet bliver pænere, hvis du bruger et undersænkningsbor.
6. februar 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.