Træ på loftet

Af: redaktionen, 6. februar 2005

Illustration: Jan Pasternak
Jeg vil gerne lave nye trælofter i huset, men er det overhovedet tilladt at bruge træ?

Svar:
Du må godt opsætte træbeklædning på loftene, hvis der er tale om et enfamilieshus på max. to etager. Brædderne skal som min. være 21 mm tykke og godkendt som en såkaldt klasse 2-beklædning (svært antændelig). Det er også et krav, at brædderne er samlet med fer og not. Er hulrummet oven over beklædningen mindre end 25 mm, kan du dog nøjes med 15 mm. Husk, at loftshøjden skal være mindst 230 cm i beboelsesrum.

6. februar 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.