Skriv dato på din mad

Tegning: Erik Schrader

!
Tegning: Erik Schrader
Holdbarheden på diverse fødevarer refererer oftest til uåbnet emballage. Nogle fabrikanter angiver ligeledes holdbarhed efter åbning. Det kan bare være svært at huske, hvornår man har åbnet disse fødevarers emballager. Når jeg tager hul på fx økologisk marmelade, skriver jeg med tusch den pågældende dato på etiketten eller på en mærkat, så jeg altid ved, hvornår den enkelte vare blev taget i brug. Ideen kan også benyttes ved hønsehold, hvor man med blyant kan påføre læggedato på det enkelte æg.

Mette-Lene Mikkelsen, Værløse
6. februar 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.