Nemme hylder

Af: redaktionen, 6. februar 2005
Illustraion: Jan Pasternak
Hvilken type plade kan anbefales til at bygge hylder af? Jeg er ikke meget for at skulle male pladerne bagefter og er helst fri for fx limtræsplader. Svar:
Spånplader beklædt med hvid melamin har en stærk overflade og fås i 16 og 22 mm's tykkelse. Pladerne er billige og fås i standardstørrelser, men kan også skæres efter mål. I det sidste tilfælde er det nødvendigt at kante hylderne med en træliste eller et melaminbånd, der købes i ruller. Båndet har smeltelim på bagsiden og stryges på med et almindeligt strygejern. Efterfølgende skal du rette kanterne til med en skarp kniv eller et stemmejern.
6. februar 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.