Maling af alu-vinduer

Af: redaktionen, 6. februar 2005
Illustration: Jan Pasternak?
Vores nye hus har aluminiumsvinduer i en rødbrun farve, som vi ikke er så glade for.
Er det muligt at male dem, og hvilken slags maling skal vi bruge? Svar:
Aluminiumsrammerne er efter al sandsynlighed lakeret med en polyesterbaseret pulverlak, der er påført efter adskillige forbehandlinger. Umiddelbart er det ikke muligt for jer selv at give vinduerne en ny malebehandling, der vil holde særligt længe. Prøv at tage kontakt til producenten af vinduerne, og hør, om man der har nogen erfaringer med omlakering.
6. februar 2005 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.