Reperation af glasvæv

Reparation af glasvæv
Tegning: Jan PasternackGlasvævet i entreen er blevet flået op. Kan det repareres?

Svar:
Skær en firkant ud omkring det ødelagte område med en skarp hobbykniv. Løsn forsigtigt vævet med en spartel, og træk det af. Evt. skader i væggen spartles ud og slibes let efter. Læg et nyt stykke glasvæv, der passer i mønstret, over hullet, og skær det præcist til. Fastgør det med vævklæber. Når det nye stykke er tørt, skal du først grundmale og derefter male 1-2 gange med samme farve som væggen. Reparationen vil svagt kunne anes.
28. oktober 2004
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.