Hvilken beton ?

Hvilken beton?
Tegning: Jan Pasternak
Jeg skal have nyt betongulv kælderen. Hvordan laves det?

Svar:
Før du går i gang, skal evt. problemer med fugt udbedres.
Et nyt gulv opbygges typisk af flere lag. Nederst lægges et kapillarlag af sten på 150 mm for at undgå fugtoptrængning. Så 100 mm trykfast isolering. Oven på isoleringen lægges evt. en radonspærre. Derefter lægges 100 mm beton i blandingsforholdet 1 del cement til 2,5 dele sand og 3,5 dele sten. Lav evt. et slidlag af beton på 20-30 mm øverst. Stenstørrelsen i slidlaget skal være på maks. 4 mm. Skal du have fx vinyl på, lægges en fugtspærre lige under vinylen.
28. oktober 2004
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.