Alternativ til fliser

Tekst og tegning af Jan Pasternak


Tegning: Jan Pasternak

Jeg har sat nye køkkenelementer og komfur op i køkkenet, men spekulerer på, om der er noget alternativ til at sætte fliser på væggen over komfuret. Det sviner jo en del, når der laves mad, og fliser kan være svære at gøre rene for mados.


Svar: Et flot og rengøringsvenligt alternativ til fliserne er en rustfri stålplade, skåret efter mål og limet fast på væggen. En anden mulighed er en min. 5 mm tyk og gerne hærdet glasplade, som kan sættes op på væggen ved hjælp af træ eller metallister.
28. oktober 2004
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.