Skærisingruller

Illustration: Suzanne Moffat4 pers.8 skærisingfileter eller rødspættefileter1-2 spsk. sennepSalt, citronpeber1 hakket løg150 g revet ost8 skiver baconTilbehør: ris og hollandaiseFisken smøres med et tyndt lag sennep, drysses med salt og citronpeber, hakket løg og revet ost. Fisken rulles sammen, og der vikles en skive bacon omkring hver. Sæt fisken på højkant i et smurt ildfast…


Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

8 skærisingfileter eller rødspættefileter
1-2 spsk. sennep
Salt, citronpeber
1 hakket løg
150 g revet ost
8 skiver bacon

Tilbehør: ris og hollandaise

Fisken smøres med et tyndt lag sennep, drysses med salt og citronpeber, hakket løg og revet ost. Fisken rulles sammen, og der vikles en skive bacon omkring hver. Sæt fisken på højkant i et smurt ildfast fad, og sæt fadet i ovnen ved 200° C i ca. 25 min.

Helle Hansen, Hirtshals

Mest læste artikler