Tilkalket marmorIllustration: Jan Pasternak
Marmorfliserne i badeværelset er efterhånden ret medtagne af kalk. Kan den fjernes?
Jeg har hørt, at man ikke må bruge almindeligt afkalkningsmiddel.

Svar:
Da marmor er kalksten, der er krystalliseret under stort tryk, må du absolut ikke bruge kalkfjerner. Prøv først at fjerne kalken med en fin, hvid skuresvamp. Hjælper det ikke, må der en egentlig afslibning til. Overlad det evt. til en fagmand. Brug en gummisvaber til at fjerne vand, så tilkalkning undgås efterfølgende.
Rengøring foretages med en flydende sæbe beregnet til natursten eller med sæbevand (2 dl sæbespåner til 10 l vand.)
3. oktober 2004
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.