Utætte indækninger

Af: redaktionen, 5. september 2004
Af Jan Pasternak, arkitekt MDD, idényt nr. 7, 2004

Utætte inddækninger

Illustration: Jan Pasternak
Jeg tror, zinkinddækningen omkring kvisten er utæt, og den ser slidt ud. Men jeg har ikke lyst til at bekoste en ny lige nu. Er der nogen måde at tætne den på?

Svar: Du kan bruge en reparationstape af aluminium med gummibitumen bagside. Underlaget skal være rent og kan evt. grundes først. Vedhæftningen forbedres ved at varme tapen op med en varmluftblæser. Er der tale om et mindre hul, hvor du er i tvivl om, præcis hvor utætheden er, findes der en fiberholdig reparationsmasse af kunstharpiks, der kan smøres på et større område med pensel. Brug handsker!
5. september 2004 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.