Det hurtige tip (idényt nr. 7/2004)

Af: redaktionen, 5. september 2004

Det hurtige tip... idényt 7/2004
Af Jan Pasternak, arkitekt MDD

Er du i tvivl om, hvorvidt malingen hæfter godt nok til vægge, lofter eller træværk, kan du bruge den såkaldte tapeprøve: De yderste 20 cm af en tapelængde på cirka 50 cm presses mod overfladen. Derpå trækkes tapen af med en hurtig og på overfladen vinkelret bevægelse. Mindst 95 procent af en ny maling bør blive siddende, og mindst 85 procent af gammel. Der findes en Tesa-tape, der er specielt velegnet til formålet.
5. september 2004 redaktionen
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.