Den geniale æggedeler
Det er langt lettere at anvende en æggedeler, end at skulle skære de skrøbelige æg i skiver med håndkraft. Har du nogensinde brugt din æggedeler til andet, end at snitte æg? Hvorfor i grunden ikke? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du får det optimale ud af det geniale køkkenredskab.
Grøntsager
Æggedeleren er intet mindre end genial til at snitte bløde grøntsager. Det tager faktisk ingen tid at snitte champignoner – og resultatet er tilmed flotte og identiske skiver.
Frugter
Hvorfor i grunden ikke snitte frugter? Æggedeleren er ideel, hvis du skal snitte jordbær, vinduer, bananer og så videre. Du kan lave de lækreste desserter på ingen tid.
Hvad med oliven?
Du kan også med fordel snitte stenfrie oliven. Dette kan være oplagt, hvis du eksempelvis skal holde tapas-aften for vennerne. Det er også nyttigt, hvis du skal lave ostebord eller drinks.
Se videoen, hvor du får råd til, hvordan æggedeleren kan gøre mere nytte, end blot ved at snitte æg.