BEDSTE SMARTHOME - GADGET

SmartHome Læserprisen

Små stykker udstyr, der gør hjemmet smartere eller tilføjer ny funktionalitet.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG VIND PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR.   

A. LaMetric - LaMetric

LaMetric er et smart instrumentpanel, der viser dine notifikationer. Kan også afspille musik.  

LaMetric Time giver dig realtids informationer om som, klokken, vejr, e-mails, kalenderbegivenheder, tweets, nyheder, deadlines og andre informationer og påmindelser, som du selv definerer.

Med LaMetric Time minimeres behovet for at kontrollere flere apps eller nyhedssider for de oplysninger, du har brug for. I stedet modtager du de vigtigst meddeleser på ét sted – og mulighederne er uendelige. LaMetic Time kan også meddelelser i realtid fra IFTTT-tilsluttede tjenester. Dvs. du kan indstille LaMetric Time til at give dig oplysninger fra enheder som Netatmo, Philips Hue eller andre IFTTT kompatible enheder.

LaMetric er en selvstændig Wi-Fi-enhed, som sættes op via din iPhone eller Android smartphone. Brugergrænsefladen er nem at bruge 

LaMetric har indbyggede stereo højtallere, gør det muligt at til at vågne op til dine foretrukne internetradiostationer eller streame musik fra din Smartphone eller Tablet via Bluetooth.

PRIS: 1.756 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

Læs også:

Tilplantning af drivhuset

De tidligt udplantede salathoveder i drivhuset er klar til høst. En ret perfekt timing, for nu er det jo omsider blevet tid til anden...

B. TECFLOWER - ANDI BE FREE TRÅDLØS UNIVERSAL OPLADER

Trådløs oplader, som kan docke telefonen med en tilhørende magnet.

PRIS: 503 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

C. HBUTLER - ORBIT

Nøglering, der kan forbindes til din mobiltelefon. Hvis du har mistet din mobiltelefon eller nøgler, kan du trykke på en knap, som udløser en lyd, der hjælper dig med at finde nøgler eller mobil. Kan også spores gennem en app.

Fastgør det til dine nøgler og tilslut det til din telefon. Hvis du taber en af delen, kan du blot trykke på en knap, og det giver en støj, der lader dig finde den. Du kan også spore det på din telefon via appen. 

PRIS: 231 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

Læs også:

Derfor SKAL du have grillhandsker og nissehue på under årets pakkeleg

Pift den traditionelle pakkeleg med terninger op, og I vil med garanti få et ekstra smil på læben!

D. SACKIT - WOOFIT GO

Lille transportabel Bluetooth-højttaler, der kan kobles sammen i stereo, hvis du ejer to. Genopladeligt batteri. Kan bruges til håndfri telefoni

WOOFit Go er en lille, let højttaler med stor lyd, som elegant kombinerer smukt dansk design og ultimativ bærbarhed. Smid den i tasken og tag den med dig i parken, til festival eller på ferien. WOOFit Go er vandafvisende og tåler vandsprøjt, så du kan nyde musikken, hvor end du er. Forbind nemt via Bluetooth og tag trådløs lyd med dig overalt.

PRIS: 699 kr.

STEM PÅ DINE FAVORITTER OG DELTAG I KONKURRENCEN OM PRÆMIER FOR OVER 50.000 KR. STEM HER!

Læs også:

Derfor knirker dit trægulv - og sådan kommer du af med problemet

Er det ved at drive dig til vanvid, at dit trægulv knirker? Så er det på tide at trække i arbejdstøjet, for du kan sagtens gøre noget ved...

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af David Guldager, Henning Rasmussen og Lea Schick.

De tre kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er smartest i de 16 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved idényt – SmartHome Læserprisen.

16. november 2017
Mere om SmartHome Læserprisen