Skinkestrimler med agurk

Illustration: Suzanne Moffat
Ilustration: Suzanne Moffat

1-2 pers.

250 g skinkeschnitzel
1 lille agurk
2 tsk. majsstivelse
1 spsk. vand
2 spsk. olie
2 spsk. soja

Tilbehør: ris


Skær kødet i tynde strimler, og vend det i en jævning af majsstivelse og vand. Skær agurken i tynde skiver, og svits den i 1 min.
Tilsæt kød, og svits i endnu 3-4 min. Skru ned for varmen, kom soja ved, kog op, og server omgående med ris til.

S. Rasmussen, Svendborg

04 september 2004
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.