Forum

tobaksplanter
1 Stemmer
sep 09 2011
#1
Er der nogen der ved om det i danmark er lovligt at dyrke sit eget almindelige tobak. Med hensigt at lave ganske almindelige cigaretter, nu hvor afgifterne stiger yderligere. Og hvilke § kan der henvises til.
sep 14 2011
#2
i danmark har man dyrket tobak lige siden før 2.verdenskrig især på fyn. min egen far dyrkede dem i gladsaxe, og fik nogle flotte store blade, det der var vanskeligt var efterbehandlingen, som jo havde stor indflydelse på smagen,men de hang til tørre overalt
sep 14 2011
#3
Der står ingen steder skrevet at det er ulovligt at dyrke tobaksplanter i Danmark, men tobaksplanter kræver et aldet klima, end vores i det kolde nord. Høj luftfugtighed og høje temperatuirer. Og er du klar over hvor forfærdelig stærk og kradsbørstig ubehandlet tobak fra en tobakslante er? Det er urygeligt og ingen god oplevelse. Det er en lang proces fra kimplante til høst til tørring til at kunne ryge "skidtet". Så du må hellere forberede dig på at købe dine smøger også fremover.
sep 14 2011
#4
Jeg mener det er lovligt - til eget forbrug. Men - jeg har smagt hjemmedyrket tobak, godt nok for mange år siden, og det er der ikke meget smag i. Når du ryger en cigaret i dag, er der tilsat utallige stoffer til råtobakken. Såååh medmindre du kan vænne dig til at ryge cigaretter næsten uden smag, er det nok spild af tid.
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.