Forum

Bekæmpelse af padderokker.
0 Stemmer
mar 28 2011
#1
Jeg ville blive meget glad hvis nogen har et dodt råd mod Padderokker da de vælter ind i min have fra nabo.De kommer op i have terresser selv i huset.Har prøvet at sprøjte men de kommer igen. Venlig hilsen Lotte.U
mar 28 2011
#2
Vi har døjet med padderokker i mange år og prøvet alverdens ting, men sidste år sprøjtede vi med ULTIMA fra ECOstyle direkte på de enkelte padderokker og pist så døde de og vi har ikke set noget til dem siden. M.v.h. Nete
mar 28 2011
#3
Mange tak for dit tip det vil jeg prøve. Med venlig hilsen Lotte
mar 28 2011
#4
Et P.S. kender ikke det omtalte middel. herligt, hvis det virker, for detgør INTET andet, end ikke ufortyndet roundup. Skyldes vist plantens høje indhold af kisel. Alle haveeksperter siger, at en blanding af opgravning og udsultning (kan tage flere år) ved konsekvent at hakke den væk KAN gør det af med den. Glem endelig ikke den del af planten, som kommer om efteråret og som leverer sporerne til nye planter. den er brunlig og har en lidt sær fortykkelse (sporegemmerne) øverst.
mar 30 2011
#5
Hej Lotte Selv om det ikke er populært at sige, så er man nogle gange nødt til at bruge ukrudtsbekæmpende midler i haven. Padderokker kan du sprøjte væk med plænerens, hvis du ikke mere orker at bekæmpe dem med hakkejern.
apr 03 2011
#6
Jeg har i dag været på indkøb og købt den gift du anbefalede så nu venter jeg med spænding på at Padderokkerne dukker op. Venlig hilsen Lotte.
apr 03 2011
#7
Hej Lotte Held og lykke med det. Min niece fik bugt med sine paderokker på denne måde. De havde fuldstændigt undermineret hendes terrasse og skød op overalt mellem stenene. Det er for øvrigt et råd ,jeg fik af en repræsentant for ukrudtsbekæmpende midler.
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.