Sellerikartofler

Tegning: Suzanne Moffa 4 pers. 200 g skrællet knoldselleri 500 g skrællede kartofler 1⁄2 liter piskefløde Salt, peber Skær selleri og kartofler i små tern. Kog grønsagerne 5-6 min. i piskefløde, og krydr med salt og peber. Kom det hele i et ovnfast fad, og bag gratinen ved 160 grader i 30 minutter. Server eksempelvis…


Tegning: Suzanne Moffa
4 pers.

200 g skrællet knoldselleri
500 g skrællede kartofler
1⁄2 liter piskefløde
Salt, peber

Skær selleri og kartofler i små tern.
Kog grønsagerne 5-6 min. i piskefløde, og krydr med salt og peber. Kom det hele i et ovnfast fad, og bag gratinen ved 160 grader i 30 minutter. Server eksempelvis de flødebagte sellerikartofler til oksekød og vildt.

Lissy Poulsen, Hals

Mest læste artikler