Salat med æbler og rejer

Tegning: Suzanne Moffa


4 pers.

250 g rejer, evt. friskpillede fjordrejer
1 kg syrlige æbler
1⁄4 liter cremefraiche 18%
1 løg
1 spsk. sennep
1 spsk. hvidvinseddike
Saften fra 1⁄2 -1 citron
2 spsk. finthakket purløg (kan undlades)
Salt, peber

Tilbehør
: brød

Skræl æblerne, fjern kernehuset, og skær dem i tern. Dryp straks med citron. Løget rives og røres sammen med cremefraiche, sennep, hvidvinseddike og citronsaft. Smag dressingen til med salt og peber. Vend æblerne og rejerne i dressingen.
Drys med purløg, og server salaten med et godt stykke brød.

Helene Spichiger, Hjallerup

Redaktøren anbefaler

5. juni 2005
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.