Rodfrugter i stegepose


Illustration: Suzane Moffat
4-6 pers.

1 kg skrællede kartofler i tern
3-4 gulerødder i tern
2 persillerødder i tern eller
1 stykke selleri
2 pastinakker i tern
50-100 g marinerede hvidløg på glas (kan udlades)
1 spsk. timian
1⁄2 spsk. rosmarin
Friskhakket persille
Salt og peber
3-4 spsk. olie, evt. olien fra hvidløgene

Kom grøntsagerne, timian, rosmarin, hvidløg og olie i en stegepose, og luk. Klip et par huller i stegeposen, og kom den i ovnen. Bag grøntsagerne i knap 1 time ved 200°. Læg grøntsagerne på et fad,og drys med salt og hakket persille.

I. Petersen, Bagsværd
5 februar 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.