Rodfrugter i stegepose


Illustration: Suzane Moffat
4-6 pers.

1 kg skrællede kartofler i tern
3-4 gulerødder i tern
2 persillerødder i tern eller
1 stykke selleri
2 pastinakker i tern
50-100 g marinerede hvidløg på glas (kan udlades)
1 spsk. timian
1⁄2 spsk. rosmarin
Friskhakket persille
Salt og peber
3-4 spsk. olie, evt. olien fra hvidløgene

Kom grøntsagerne, timian, rosmarin, hvidløg og olie i en stegepose, og luk. Klip et par huller i stegeposen, og kom den i ovnen. Bag grøntsagerne i knap 1 time ved 200°. Læg grøntsagerne på et fad,og drys med salt og hakket persille.

I. Petersen, Bagsværd
05 februar 2006
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.