Rødbede-rødkålssalat

Illustration: Suzanne Moffat

Rødbede-rødkålsalat
6 pers.

350 g fintsnittet rødkål
25 g ristede hasselnødder
2 porrer
2 æbler
350 g skrællede rødbeder

Dressing:
1 spsk. olie
3 spsk. citronsaft
1-2 spsk. honning
1 spsk. dijonsennep
Revet peberrod
Salt, peber

Porrerne snittes fint, og æbler samt rødbeder rives groft. Pisk olie, citronsaft, honning og dijonsennep sammen, og smag dressingen til med peberrod, salt, peber og evt. ekstra honning. Vend alle ingredienserne i dressingen, og lad det trække lidt.

Lis Holm, Gistrup
7 maj 2005
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.