Gode råd til rengøring

Hvis man vil være en rigtig rengøringsekspert, så er der mange ting, man skal vide om mange forskellige rengøringsområder. Du skal blandt andet vide, hvordan du på korrekt vis vasker dit skindtæppe, uden at det går i stykker. Det kan også være, at du gerne vil lære, hvordan hundelegetøjet gøres rent, eller hvordan man fjerner tapetrester. 

De allerstørste rengøringsfejl 

Mange har en tendens til at begå en række større rengøringsfejl, når rengøringsredskaberne bliver fundet frem derhjemme. Vi har samlet en liste over 17 af de største rengøringsfejl, som du helst gerne skal forsøge at undgå.

Nogle af fejlene kan blandt andet være at overfylde opvaskemaskinen, hvilket resulterer i, at sæben og vandet ikke kommer rundt på al servicen i maskinen. Det kan også være, at du er en af dem, der sprøjter rengøringsmiddel direkte på møblerne, hvilket blandt andet kan lede til misfarvninger.

Andre ting, som man gerne skal huske, hvis man vil sikre, at hjemmet er helt rent, det er vindueslister. De er nemlig ægte støvsamlere, så husk at give dem en tur med en klud eller med støvsugeren. Du må heller ikke glemme at skifte køkkenkluden ud, da der kan gemme sig mange bakterier og skidt i den – også selvom den ser ren ud. 

Tips til at finde rengøringshjælp 

Det kan også være, at du egentlig bare gerne vil undgå at gøre rent selv. Så kan det være en god idé at finde professionel rengøringshjælp til at udføre arbejdet for dig. Vi har fundet en række gode tips til, hvordan du finder den helt rigtige rengøringshjælp og samtidig sparer lidt penge ved at gøre brug af håndværkerfradraget.

Sådan gør du rent i et rygerhjem 

Det kan også være, at du er flyttet ind i et gammelt rygerhjem, eller måske er du stoppet med at ryge. Hvis det er tilfældet, så vil man gerne have lugten ud af sit hjem igen, og det er ikke altid helt nemt. Her finder du en guide til, hvordan du blander de helt rigtige ting sammen, så den gamle rygerlugt kan forsvinde fuldstændigt.

Eller måske skal du bare gøre brug af støvsugertricket og droppe de voldsomt dyre duftolier. Som et alternativ kan du nemlig fylde vaniljesukker på din støvsuger. Det vil få hele dit hjem til at dufte af eventyrlig vanilje.

Her finder du alle de bedste rengøringstips.

Læs mere Gem
Sortér efter:
Filtrer efter type:
Øvrigt
0
Rengøring er absolut en vigtig del ved vedligeholdelsen og forårsklargøringen af din cykel. Derfor bør du ikke tøve med at gribe både...
Øvrigt
0
Hundehårene hober sig op i hjørnerne og spejlene har pletter – måske er det på tide at få rengøringshjælp? Og faktisk kan du spare lidt,...
Øvrigt
0
Vi alle kender til de hvide skjolder på skoene efter vinteren - og det er bare ikke særlig pænt. Her får du tips til, hvordan du fjerner...
Øvrigt
0
Opvasketabs er ikke kun brugbart til vaskemaskinen – faktisk kan den lille klump gøre underværker for dit toilet og din skraldespand. Læs...
Øvrigt
0
Tænker du også over, hvorvidt den ugentlige rengøring egentligt burde blive til et dagligt gøremål?
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.