Pestoost



4-6 pers.

50 g pinjekerner
25 g friske basilikumblade
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
50 g feta
1 spsk. revet parmesan
100 g revet mozzarella
25 g smør
1 spsk. cremefraiche

Halvdelen af pinjekernerne blendes med basilikum og hvidløg til en puré. Resten af pinjekernerne gemmes til pynt. Tilsæt olivenolie, feta, parmesan, mozzarella, smør og cremefraiche, og blend, til det har en cremet konsistens.
Stil cremen i køleskabet, til den er fast. Rul cremen til en pølse, og tril den i de resterende pinjekerner. Server osten sammen med andre oste og forskellige kiks eller brød.

Stine Meyer Doberck, Padborg
3 september 2005
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.