Pæresyltetøj med fennikelfrø


Illustration: Suzanne MoffatIngredienser:
8 skrællede pærer, ca. 900 g
250 g rørsukker
100 g almindelig sukker
saften fra 1⁄2 citron
1 spsk. fennikelfrø
1 1⁄2 dl vand
1 1⁄2 tsk. rød melatin
Atamon

Sådan gør du:
Skær de skrællede pærer i små stykker. Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det simre i 30 min. Rør imens melatinen ud i 2 spsk. sukker, og drys det til sidst i gryden under omrøring. Er pærerne meget hårde, kan du blende dem med en stavblender. Hæld syltetøjet på varme, Atamonskyllede glas og lad dem køle af.
29 september 2006
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.