Vegetarkarbonader

Mad/Opskrifter


Min kæreste er vegetar. Som samlever, ikke-vegetar og kok i huset kan jeg varmt anbefale denne opskrift, som jeg selv har forsøgt mig frem til.
 
Ingredienser:
  • 1 kg kartofler
  • 21/2 dl mælk
  • 1-2 tsk. salt
  • peber
  • 2 løg
  • 1 porre
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 glas skiveskåret champignon
    (evt. friske, red.)
  • gulerødder efter ønske
  • 2-3 spsk. olivenolie
  • rasp

    Tilbehør:
    grøn salat med olie-eddike-dressing og evt. flutes/groft brød.

Kartoflerne skrælles og koges godt møre i usaltet vand. Vandet hældes fra, og kartoflerne moses med en håndmikser. Tilsæt mælken.
Skyl grønsagerne, og skær dem i tern. Svits dem herefter 2-3 min. på panden. Rør grønsagsblandingen og kartoffelmosen sammen, og smag den til med salt og peber. Form blandingen til bøffer/karbonader, og vend dem rasp. Varm olivenolie på panden, og steg karbonaderne heri, til de er gyldne, ca. 3-5 min. på hver side.

27 februar 2004
0

Få hele huset til at dampe af simremad med rustikke råvarer og...

Simremad tager tid - men når du nyder din ret, vil du værdsætte hvert brugt sekund.

0

8 ting du skal vide inden du fordobler en opskrift på småkager

Det er små ting og snedig planlægning, der gør forskellen mellem succes og katastrofe for småkagebageren.

0

Akvavit-is med vanilje

Snaps og is passer perfekt sammen. Aromaen folder sig nemlig bedst ud, når begge serveres koldt - og sammen!

0

Opskrift: Verdens bedste vaniljekranse

Vi afslører opskriften på verdens lækreste vaniljekranse, der ovenikøbet er super nemme at lave. Hold på mundvandet og kast dig ud i det...

0

Chokolademousse med Bailey's

Forkæl din familie og venner med denne lækre chokolademousse, der er piftet op med Bailey's.

0

Æbleskiver med et hjerte af nutella

Der er ikke grænser for, hvad man kan lave med en æbleskive. Se her hvor let, det er at fylde den med Nutella og stadig bevare sprødheden.

0

Sådan får du dit honningkagehus til at lykkes

I år skal det være! Du har måske flere mislykkede bygningsværker bag dig, men med denne vejledning til et honningkagehus er succesen garante...

0

Lav din egen skønne brændevin

Kom så i gang, hvis du vil have den hjemmelavede brændevin klar til jul! Den udkonkurrerer alle andre flasker på borde. Vi lancerer julesnap...

0

Sådan laver du verdens bedste hasselback-æbler

Mangler du inspiration til en lækker dessert? Så tjek denne video på sprøde og lækre hasselback-æbler.

0

Den mest danske kogebog udkommer igen

Vi kender alle 'God mad let at lave', som udkom første gang i 1973. Den bliver kaldt danskernes madbibel. Nu fås kogebogen i ny version -...

0

Vi genopliver Danmarks egnsretter

Får I ofte sortpølse hjemme hos jer? Er svupsakker en af livretterne? Få et glædeligt gensyn med Danmarks gammeldags husmandskost her.

0

7 overraskende ting, du kan bruge dit vaffeljern til

Hvorfor kun bruge dit vaffeljern til vafler? Lad det ikke samle støv i skabet. Det kan uden videre bruges til disse 7 retter og lækkerier.

0

Grillopskrift: Pulled pork i smoker

Smokeren kan holde samme temperatur time efter time – pulled pork skal have mellem 10 og 12 timer.

0

Grillopskrift: Laks på røge-planke

Røgning på planke er en enkel teknik, der giver god smag, og samtidig har fisken noget at ligge på, så den ikke falder fra hinanden.

0

8 klassiske bagefejl

Hvis du er træt af mislykkedes bageforsøg i køkkenet, så er det helt sikkert, fordi du ikke følger disse vigtige råd.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.